Casemanagement

Heeft u vragen op het gebied van ziekteverzuim, vitaliteit, een re-integratietraject en of wilt u een second opinion? Neem contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag van advies.

U heeft uw arbozaken op orde, maar toch kunnen zich kwesties voordoen waar u ondersteuning voor zoekt. Bijvoorbeeld wanneer de re-integratie van een langdurig zieke werknemer niet voorspoedig verloopt, omdat u genoodzaakt bent voor een medewerker een outplacementtraject te starten of omdat u op zoek bent naar een second opinion. Voor al deze zaken bent u bij VaardigWerk aan het goede adres.

Heeft u een dossier dat wij van u kunnen overnemen? Met up-to-date kennis van de huidige wet- en regelgeving zorgt onze casemanager dat u snel uit de zorgen bent.

Wilt u voor langere tijd ondersteuning en duurzaam investeren in verzuimpreventie? Kies dan voor een van onze abonnementen. U werkt met een vaste casemanager die uw bedrijf door en door kent. De casemanager houdt het dossier en de verzuimstatistieken bij en kan proactief inspelen op het voorkomen van verzuim. Zo bent u verzekerd van advies op maat over bijvoorbeeld preventiemaatregelen en het terugdringen van bestaand verzuim. Samen voorkomen we uitval van uw werknemers, onnodige kosten en sancties van het UWV.

Liever een losse dienst afnemen? Iedere case en werknemer is uniek. Neem gerust contact met ons op en leg uw vraag aan ons voor. Bel of mail vrijblijvend voor meer informatie.