Arbouw keuringen

Voorkom overbelasting en ziekteverzuim: kies voor onze Arbouw keuringen en laat uw medewerkers tijdig en periodiek medisch keuren.

Het werken op een bouwplaats stelt eisen aan de fysieke conditie van uw medewerker. In het kader van verzuimpreventie zijn afspraken gemaakt over het keuren van werknemers in de bouw. Met een Arbouw keuring wordt uw medewerker medisch getest door een specialist.

Voor beginnende medewerkers en voor medewerkers die een langere periode niet op een bouwplaats hebben gewerkt, is er de verplichte Intredekeuring (IK), voor ervaren bouwvakkers is er een Periodiek Arbeids Gezondheidskundig Onderzoek (PAGO). Voor personeel dat niet direct op de bouwplaats zelf werkt, is er het Vrijwillige Intrede-onderzoek.

Als werkgever bent u verplicht uw werknemers in de gelegenheid te stellen zich periodiek te laten keuren. Werknemers op hun beurt zijn niet verplicht hier gebruik van te maken.

Onze keuringen worden altijd uitgevoerd door een specialist en ze voldoen aan de relevante wetgeving. De keuringen kunnen altijd aangevuld en uitgebreid worden. Wij horen graag wat uw wensen zijn.

Meer informatie over Arbouw keuringen?

Wij helpen u graag persoonlijk verder

Direct contact