Ivoor abonnement

Ivoor abonnement

Een zieke medewerker kost u volgens meerdere onderzoeken ruim 250 euro per dag. U moet niet alleen het loon van uw medewerker doorbetalen, maar ook zorgen voor adequate vervanging. Daarbij moet u ook voldoen aan alle complexe arbowetgeving en loopt u het risico op sancties van het UWV of, bij een ongeval, de arbeidsinspectie als u de zaken niet goed op orde heeft.

Voor u als werkgever is een goed verzuimbeleid dus van groot belang. U wilt uw verzuim zo laag mogelijk houden en voldoen aan de relevante wetgeving, zoals de Wet Verbetering Poortwachter. Dat brengt ook de nodige kosten met zich mee. Specialisten zoals bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen of ergonomen, kosten vanwege hun expertise veel geld. Ook loopt u het risico in bepaalde perioden extra geld kwijt te zijn, als u bijvoorbeeld de pech heeft dat veel werknemers tegelijk ziek zijn.

Met het Ivoor abonnement beperkt uw deze kosten en risico’s. U weet vooraf precies hoeveel geld u kwijt bent aan uw verzuim. Wij houden uw verzuim in de gaten en zorgen dat u het direct weet als een actie vereist is. Ook kan VaardigWerk uw verzuim snel terugdringen: als uw verzuim eenmaal naar het minimum beperkt is, zorgen we er samen voor dat het laag blijft door preventieve maatregelen.

Binnen het Ivoor abonnement van VaardigWerk betaalt u een laag vast bedrag per medewerker per maand voor alle verzuimhandelingen.

Deze abonnementsdienst kost 20,- per medewerker per maand. Het Ivoor abonnement bestaat in ieder geval uit:

  • Track verzuimsoftware – compleet pakket verzuimsoftware
  • Onbeperkte (telefonische) ondersteuning door de medewerkers van VaardigWerk op gebied van verzuim, P&O, arbeidsrecht en meer
  • Proactieve bewaking Wet Verbetering Poortwachter vanuit VaardigWerk
  • Alle verzuimdiensten zoals onder andere inzet van bedrijfsartsen of casemanagement*
  • Terugdringen van verzuim naar afgesproken niveau

De duur van de samenwerking is minimaal 1 jaar en wordt daarna tot wederopzegging stilzwijgend verlengd.

* VaardigWerk kent twee typen Ivoor abonnement: Ivoor Klein, voor organisaties met minder dan 30 medewerkers en Ivoor groot, voor organisaties met meer dan 30 medewerkers. Bij Ivoor klein zijn alle veelvoorkomende verzuimhandelingen inbegrepen. Bij Ivoor groot komt daar inzet van externe specialisten bij. Net als extra middelen om verzuim te reduceren. Kijk voor de exacte inhoud van de abonnementen in onze VaardigWerk tarieven 2018.

Ivoor abonnement
  • Vaste prijs, geen extra kosten
  • Direct meer vitaliteit
  • Online verzuimsysteem
  • Voldoe aan wet- en regelgeving

20,- per maand

per medewerker

Effectief verzuimbeleid met advies en abonnementen op maat.

Maak een Afspraak