Uw zieke medewerker laten re-integreren in zijn oude functie of juist in een andere organisatie? Wij bieden uw werknemer individuele begeleiding naar passend werk.

Wilt u een medewerker terug laten keren bij uw organisatie, maar kan dat niet (direct) in de oude functie? Dan spreken wij van re-integratie 1e spoor. Wij begeleiden uw werknemer dan weer tot hij volledig aan het werk is in de oude functie.
In sommige gevallen is het voor een werknemer niet mogelijk om na verzuim terug te keren bij de werkgever. Voor de re-integratie wordt dan gekeken naar mogelijkheden bij andere werkgevers: het zogenaamde 2e spoor. De casemanager brengt samen met de werknemer diens mogelijkheden in kaart en gaan samen op zoek naar ander werk.

Het re-integratietraject is in handen een van onze vaste casemanager die het traject afstemt op de betreffende situatie en uw medewerker. Daarom verschilt de inhoud van een re-integratietraject van persoon tot persoon. De individuele begeleiding naar werk kan bestaan uit:

De overheid heeft de stappen vastgelegd die nodig zijn voor een snelle en effectieve re-integratie. Deze stappen zijn uiteraard onderdeel van ons traject. Met onze re-integratietrajecten voldoet u dan ook aan de relevante wetgeving, zoals de Wet Verbetering Poortwachter.