Over ons

Over ons

Een zieke werknemer kan flink in de papieren lopen. Daarom loont investeren in preventie. Allround arbodienst VaardigWerk combineert kennis met een creatieve aanpak. Wij brengen uw kosten omlaag en vergeten onderweg nooit waar het om draait: mensen met een verhaal.

 

Standaardprocedures zijn bij ons altijd leidend, maar nooit beperkend. Anders verlies je uit het oog dat elke situatie uniek is. Bovendien kan je dan nooit dat stapje extra zetten. Daarom kijkt VaardigWerk verder – ook als iemand ziek is. Want wij kennen uw bedrijf, de mensen en de omstandigheden.

Als flexibele en slagvaardige organisatie boeken wij snel duurzame resultaten voor bedrijven, groot en klein. Van verzuim en re-integratie tot outplacement en PMO. Dankzij persoonlijke contacten en bewezen methodes houdt u onder de streep niet alleen geld over, maar ook betere mensen.

Kennismakingssessie

Aanmelden Nieuwsbrief

Ons team

Casemanagers

Bij de re-integratie van een zieke werknemer komt heel wat kijken, zeker wanneer een werknemer langdurig ziek is. De casemanager is de schakel tussen de werkgever, werknemer, UWV en de bedrijfsarts. Bij VaardigWerk heeft u een vaste casemanager die het totale verzuimproces begeleidt.

Arboverpleegkundige

De arboverpleegkundige speelt cruciale rol in verzuimpreventie en de re-integratie van zieke werknemers. De arboverpleegkundige werkt nauw samen met de bedrijfsarts en kan een deel van diens taken overnemen. Kijkt de bedrijfsarts naar de medische belastbaarheid van de werknemer van een zieke werknemer, de arboverpleegkundige maakt de vertaalslag naar de inzetbaarheid in eigen of aangepast werk en kan beoordelen of het geboden werk passend is.

Bedrijfsartsen

De bedrijfsarts speelt een cruciale rol bij de duurzame inzetbaarheid van werkenden. Onze bedrijfsartsen zijn erkend medisch specialisten op het gebied van werk en gezondheid. Alle werknemers moeten toegang hebben tot een bedrijfsarts. De bedrijfsarts is onafhankelijk ten opzichte van de werkgever en werknemer. Een werkgever mag geen medisch oordeel vellen over de arbeidsongeschiktheid van een zieke werknemer.

Arbeidsdeskundige

De arbeidsdeskundige is een onafhankelijke adviseur, beoordelaar en coach. VaardigWerk zet een arbeidsdeskundige in wanneer werknemers niet (meer) in staat zijn hun werk op dezelfde manier voort te zetten. De arbeidsdeskundige onderzoekt wat de re-integratiemogelijkheden zijn van een zieke werknemer en in hoeverre terugkeer naar het eigen werk mogelijk is. Dit gebeurt middels een Arbeidsdeskundig Onderzoek.

Ook minder verzuim en een gezonder werknemersklimaat?

Vaardigwerk is uw allround arbodienst

Maak een afspraak

of bel direct 0172-759980