Verrichtingen abonnement

Verrichtingen abonnement

Een zieke medewerker kost u volgens meerdere onderzoeken ruim 250 euro per dag. U moet niet alleen het loon van uw medewerker doorbetalen, maar ook zorgen voor adequate vervanging. Daarbij moet u ook voldoen aan alle complexe arbowetgeving en loopt u het risico op sancties van het UWV of, bij een ongeval, de arbeidsinspectie als u de zaken niet goed op orde heeft.

Voor u als werkgever is een goed verzuimbeleid dus van groot belang. U wilt uw verzuim zo laag mogelijk houden en voldoen aan de relevante wetgeving, zoals de Wet Verbetering Poortwachter.

Met een verrichtingen abonnement van VaardigWerk weet u zeker dat uw zaken goed geregeld worden en bespaart u veel geld. Wij houden uw verzuim in de gaten en zorgen dat u het direct weet als een actie vereist is. Ook kan VaardigWerk uw verzuim snel terugdringen. Zo kunt u weer focussen op de zaken die voor u belangrijk zijn.

Kortom:

  • Zorg snel voor minder verzuim
  • Maak direct tot 200% minder kosten
  • Voorkom boetes en voldoen aan alle belangrijke wet- en regelgeving

Binnen het Verrichtingen-abonnement van VaardigWerk betaalt u een laag vast bedrag per medewerker per jaar voor onze verzuimsoftware en onbeperkte telefonische ondersteuning. Daarnaast betaalt u alleen voor de ingezette activiteiten.

Deze abonnementsdienst kost €35,- per medewerker per jaar. Het verrichtingenabonnement bestaat in ieder geval uit:

–    Proactieve bewaking Wet Verbetering Poortwachter vanuit VaardigWerk
–    Onbeperkte (telefonische) ondersteuning door de medewerkers van VaardigWerk op gebied van verzuim, P&O, arbeidsrecht en meer
–    Track verzuimsoftware – compleet pakket verzuimsoftware

Alle bijkomende diensten, zoals de inzet van bedrijfsartsen, casemanagement, arbeidsdeskundige etcetera, worden los gefactureerd. VaardigWerk zet deze diensten in na akkoord van de werkgever.

De duur van de samenwerking is minimaal 1 jaar en wordt daarna tot wederopzegging stilzwijgend verlengd.

Kijk voor de exacte inhoud van de abonnementen in onze VaardigWerk tarieven 2018.

Verrichtingen abonnement
  • Betaal per verrichting
  • Onbeperkt gratis ondersteuning
  • Online verzuimsysteem
  • Voldoe aan wet- en regelgeving

35,- per jaar

per medewerker

Effectief verzuimbeleid met advies en abonnementen op maat.

Maak een Afspraak