Outplacement

U kunt niet verder met uw medewerker en bent genoodzaakt een outplacementtraject starten? Wij begeleiden uw medewerker op weg naar een nieuwe baan.

U heeft een werknemer waar u niet verder mee kunt. Bijvoorbeeld omdat er sprake is van een onoplosbaar arbeidsconflict, boventalligheid na een reorganisatie of omdat uw medewerker is vastgelopen in zijn carrière.

Wij kunnen een outplacementtraject starten voor uw medewerker. Binnen de individuele begeleiding van uw werknemer naar werk bieden we een persoonlijk traject aan dat wordt begeleid door een vaste casemanager.

Onze casemanager gaat met uw medewerker aan de slag om zo snel mogelijk een nieuwe baan te vinden. Samen zoeken zij naar geschikte vacatures en uw medewerker krijgt begeleiding bij het solliciteren.

Vanwege de persoonlijke aanpak verschilt de inhoud van een outplacementtraject van persoon tot persoon. Individuele begeleiding naar werk kan onder andere bestaan uit:

  • Oriëntatie op mogelijkheden voor nieuw werk;
  • Motivatie- en sollicitatiebegeleiding;
  • Bekijken van plaatsingsmogelijkheden binnen het eigen netwerk;
  • Acquisitie van vacatures buiten het eigen netwerk;
  • Nazorg en ondersteuning van de medewerker;
  • Coaching op de werkvloer.

Wilt u ondersteuning in een outplacementtraject? Wij helpen uw medewerker graag bij het zoeken naar een nieuwe baan. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons.

Losse diensten

Wilt u liever losse diensten afnemen? Dat kan!

Werkplekonderzoek

Zijn alle werkplekken optimaal ingericht? Met een werkplekonderzoek door onze specialist kunnen gezondheidsklachten worden voorkomen of...

Lees meer keyboard_backspace

BHV Cursus

Wees voorbereid op calamiteiten; weet wat te doen bij brand, ontruimingen of ongelukken. Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op calamiteiten,...

Lees meer keyboard_backspace

Rijbewijskeuring (tijdelijk niet uitvoerbaar)

Laat uw chauffeurs medisch keuren door onze specialist zodat ze veilig de weg op kunnen. Nederland kent een hoge verkeersveiligheid. Een van de...

Lees meer keyboard_backspace

Re-integratietrajecten (1e en 2e spoor)

Uw zieke medewerker laten re-integreren in zijn oude functie of juist in een andere organisatie? Wij bieden uw werknemer individuele begeleiding naar...

Lees meer keyboard_backspace

Bekijk meer losse diensten Meer diensten