Outplacement

U kunt niet verder met uw medewerker en bent genoodzaakt een outplacementtraject starten? Wij begeleiden uw medewerker op weg naar een nieuwe baan.

U heeft een werknemer waar u niet verder mee kunt. Bijvoorbeeld omdat er sprake is van een onoplosbaar arbeidsconflict, boventalligheid na een reorganisatie of omdat uw medewerker is vastgelopen in zijn carrière.

Wij kunnen een outplacementtraject starten voor uw medewerker. Binnen de individuele begeleiding van uw werknemer naar werk bieden we een persoonlijk traject aan dat wordt begeleid door een vaste casemanager.

Onze casemanager gaat met uw medewerker aan de slag om zo snel mogelijk een nieuwe baan te vinden. Samen zoeken zij naar geschikte vacatures en uw medewerker krijgt begeleiding bij het solliciteren.

Vanwege de persoonlijke aanpak verschilt de inhoud van een outplacementtraject van persoon tot persoon. Individuele begeleiding naar werk kan onder andere bestaan uit:

  • Oriëntatie op mogelijkheden voor nieuw werk;
  • Motivatie- en sollicitatiebegeleiding;
  • Bekijken van plaatsingsmogelijkheden binnen het eigen netwerk;
  • Acquisitie van vacatures buiten het eigen netwerk;
  • Nazorg en ondersteuning van de medewerker;
  • Coaching op de werkvloer.

Wilt u ondersteuning in een outplacementtraject? Wij helpen uw medewerker graag bij het zoeken naar een nieuwe baan. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons.

Losse diensten

Wilt u liever losse diensten afnemen? Dat kan!

BHV Cursus

Wees voorbereid op calamiteiten; weet wat te doen bij brand, ontruimingen of ongelukken. Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op calamiteiten,...

Lees meer keyboard_backspace

Preventief Medisch Onderzoek

Breng de gezondheid en verzuimrisico’s van uw medewerker in kaart met een Preventief Medisch Onderzoek.  De gezondheid van een werknemer komt...

Lees meer keyboard_backspace

PAGO

Kent u alle gezondheidsrisico’s voor uw personeel? Laat onze specialist de gezondheid van uw medewerkers in kaart brengen middels het Periodiek...

Lees meer keyboard_backspace

Outplacement

U kunt niet verder met uw medewerker en bent genoodzaakt een outplacementtraject starten? Wij begeleiden uw medewerker op weg naar een nieuwe...

Lees meer keyboard_backspace

Bekijk meer losse diensten Meer diensten

Voor wie mogen wij werken?