Kees-Jan krijgt nieuwe energie

Kees-Jan krijgt nieuwe energie

Kees-Jan Fouche werkt bijna tien jaar bij een groot bedrijf waar hij de administratie doet. Na een paar weken van ziekte stelt de bedrijfsarts vast dat hij beperkt is in het omgaan met werkdruk en stress*. De bedrijfsarts adviseert rust.

Onze casemanager gaat met Kees-Jan in gesprek. In het gesprek wordt besproken dat het goed is om bezig te blijven. Hij kan eventueel vrijwilligerswerk gaan doen. Na een korte zoektocht gaat Kees-Jan aan de slag bij een verzorgingshuis in de buurt. Hier onderneemt hij verschillende activiteiten met de bewoners. Binnen een aantal weken is hij weer gewend aan een vast ritme en krijgt hij veel energie van het werk in het tehuis. Onder begeleiding van VaardigWerk bouwt hij langzaam zijn oude werk weer op. Uiteindelijk werkt hij snel weer 100%. In zijn vrije tijd blijft Kees-Jan actief bij het verzorgingshuis.

Standaardprocedures zijn bij ons leidend, maar nooit beperkend. Kees-Jan was gebaat bij een creatieve aanpak waarin niet de geijkte paden werden bewandeld. Dankzij VaardigWerk heeft hij weer energie gevonden om te werken. Waar andere arbodiensten kijken naar de beperking, kijken wij altijd naar mogelijkheden.

Ook een originele aanpak van uw verzuim? Vraag een offerte aan.

Vanuit privacyoverwegingen zijn onze cases geanonimiseerd: enkele (persoonlijke) details, zoals namen, zijn gewijzigd.

*Een arbodienst of werkgever mag geen medische gegevens verwerken. De bedrijfsarts geeft enkel aan wat de mogelijkheden en beperkingen zijn van werknemers.

Onze voordelen
  • Wij kennen u en uw bedrijf
  • Snel minder verzuim
  • Online verzuimsoftware
  • 24/7 bereikbaar
  • Voldoen aan alle arbowetgeving

Wij helpen je graag

Dit is een kleine ondertitel

Direct contact

Effectief verzuimbeleid met advies en abonnementen op maat.

Maak een Afspraak

of bel direct 0172-759980